NIT LLETRES - Vull Escriure

Anar al contingut

Menú Principal

NIT LLETRES

ARXIU CRIDES ESPECIALS
 
VullEscriure - Especial abril 2018 - Sant Jordi - 6a edició de «La Nit de les Lletres»

6a edició de «La nit de les lletres»!
El dissabte després de Sant Jordi 2018 VullEscriure es va vestir de gal·la
per celebrar «La Nit de les Lletres», una vetllada d’escriptura ràpida en temps real.

PRESENTACIÓ 1a hora (a partir 20:00) 2a hora (a partir 21:00) 3a hora (a partir 22:00) 4a hora (a partir 23:00) 5a hora (a partir 00:00)
 
Vull_Escriure-Nit_lletres_2018-Sant_Jordi-Escriptors

El dissabte 28 d’abril del 2018, a partir de les 8 del vespre i fins a la 1 de la nit, cinc hores d'escriptura ràpida en temps real. A cada hora en punt vam publicar a la web una minicrida, una excusa per escriure. A partir de llavors els escriptors van tenir UNA HORA per escriure el seu text i publicar-lo a la web; una hora, ni un minut més. Quan es van acabar els 60 minuts vam passar a la minicrida següent i ja no vam acceptar més textos de la minicrida anterior.

A la 1 de la nit, una vegada es va acabar el termini per respondre «en directe» a l’última proposta… Vam reactivar totes les minicrides de la jornada perquè els escriptors les poguessin respondre en diferit! Des de la 1 de la nit i fins a les 8 del vespre del diumenge, varen disposar d’un període de repesca de dinou hores durant el qual respondre a aquelles minicrides a les quals no haguessin pogut respondre en temps real.


«La Nit de les Lletres» va estar oberta a tots els escriptors: l’únic requisit per participar-hi era estar registrat a la web de VullEscriure i tenir moltes ganes d’escriure. Relat, teatre, cartes, poesia... No hi havia límits d’extensió i tots els formats van ser benvinguts. En total els escriptors van tenir cinc propostes per posar a prova la seva inventiva!


Els participants van rebre un punt per cada minicrida que van respondre en directe i mig punt per cada minicrida resposta durant el període de repesca. Qui va aconseguir 5 punts (és a dir, qui va respondre a les 5 minicrides en temps real) va ser nomenat «Cavaller de VullEscriure»! La resta de títols van ser:


         - 4,5 punts => «Rosa galant»

         - 4 punts => «Drac ferotge»
         - 3,5 punts => «Espasa ràpida»
         - 3 punts => «Escuder valent»
         - 2,5 punts => «Quixot lleial»
         - 2 punts => «Patge temerari»
         - 1,5 punts => «Mestre de frases»
         - 1 punt => «Artesà de lletres»
         - 0,5 punts => «Afilador de paraules»

Tots els participants van rebre un diploma amb el seu títol per correu electrònic i vam publicar els seus noms a la web. Com cada any, vam fer el seguiment de la jornada a través del twitter amb l’etiqueta #NitLletres.


Ganes d’escriure? Ganes de celebrar la diada de Sant Jordi amb nosaltres?

El dissabte 28 d’abril tots els escriptors teníeu una cita amb la 6a edició de «La Nit de les Lletres»!

Tornar al contingut | Tornar al menú principal