NIT LLETRES 2016 - Vull Escriure

Anar al contingut

Menú Principal

NIT LLETRES 2016

ARXIU CRIDES ESPECIALS > ABRIL 2016 - TWEETRELAT ELDIAADIA - NIT LLETRES
 
VullEscriure - Especial abril 2016 - Sant Jordi - 4a edició de «La Nit de les Lletres»

4a edició de «La nit de les lletres»!
Com cada any, el dissabte abans de Sant Jordi VullEscriure es vesteix de gal·la
per celebrar «La Nit de les Lletres», una vetllada d’escriptura ràpida en temps real.

PRESENTACIÓ 1a hora (a partir 20:00) 2a hora (a partir 21:00) 3a hora (a partir 22:00) 4a hora (a partir 23:00) 5a hora (a partir 00:00)
 
Vull_Escriure-Nit_lletres_2016-Sant_Jordi-Escriptors

El dissabte 16 d’abril del 2016, a partir de les 8 del vespre i fins a la 1 de la nit, cinc hores d'escriptura ràpida en temps real. A cada hora en punt publicarem a la web una minicrida, una excusa per escriure. A partir de llavors tindreu UNA HORA per escriure el vostre text i publicar-lo a la web; una hora, ni un minut més. Quan s’acabin els 60 minuts passarem a la minicrida següent i ja no acceptarem més textos de la minicrida anterior.

La principal novetat d’aquest edició és que a la 1 de la nit, una vegada s’acabi el termini per respondre «en directe» a l’última proposta… Reactivarem totes les minicrides de la jornada perquè les pugueu respondre en diferit! Des de la 1 de la nit i fins a les 8 del vespre del diumenge, disposareu d’un període de repesca de dinou hores durant el qual podreu respondre a totes les minicrides a les quals no hàgiu pogut respondre en temps real.


«La Nit de les Lletres» està oberta a tots els escriptors que ho desitgin: l’únic requisit per participar-hi és estar registrat a la web de VullEscriure i tenir moltes ganes d’escriure. Relat, teatre, cartes, poesia... No hi ha límits d’extensió i tots els formats són benvinguts. En total tindreu cinc propostes per posar a prova la vostra inventiva!


Rebreu un punt per cada minicrida que respongeu en directe i mig punt per cada minicrida resposta durant el període de repesca. Qui aconsegueixi 5 punts (és a dir, qui respongui a les 5 minicrides en temps real) serà nomenat «Cavaller de VullEscriure»! La resta de títols seran:


         - 4,5 punts => «Rosa galant»

         - 4 punts => «Drac ferotge»
         - 3,5 punts => «Espasa ràpida»
         - 3 punts => «Escuder valent»
         - 2,5 punts => «Quixot lleial»
         - 2 punts => «Patge temerari»
         - 1,5 punts => «Mestre de frases»
         - 1 punt => «Artesà de lletres»
         - 0,5 punts => «Afilador de paraules»

Tots els participants rebreu un diploma amb el vostre títol per correu electrònic i publicarem el vostre nom a la web. Com cada any, farem el seguiment de la jornada a través del twitter amb l’etiqueta #NitLletres.


Teniu ganes d’escriure? Teniu ganes de celebrar la diada de Sant Jordi amb nosaltres?

Apunteu-vos-ho a l’agenda: el dissabte 16 d’abril teniu una cita amb la 4a edició de «La Nit de les Lletres»!

Tornar al contingut | Tornar al menú principal