NIT LLETRES 2017 - Vull Escriure

Anar al contingut

Menú Principal

NIT LLETRES 2017

ARXIU CRIDES ESPECIALS
 

5a edició de
«La nit de les lletres»!
(Sant Jordi 2017)


Aquest any… Llencem l’ordinador per la finestra!Per commemorar el final de la 5a temporada de VullEscriure «La Nit de les Lletres» d’aquest any serà com mai abans!

El dissabte 22 d’abril oblideu-vos de l’ordinador i agafeu el mòbil. Des de les 8 del matí, i fins a les 7 del vespre, a cada hora en punt publicarem al twitter un minicrida que haureu de respondre al propi twitter utilitzant les etiquetes #nitlletres #tweetrelat (el text més les 2 etiquetes no podrà superar els 140 caràcters). En total seran 12 minicrides que podran aparèixer en els comptes de @VullEscriure o de @Suenantusletras. Una vegada publicades, les minicrides es podran respondre durant tot el dia i fins a la mitjanit.


Rebreu un punt per cada minicrida que respongeu. Qui aconsegueixi 12 punts (és a dir, qui respongui a les 12 minicrides) serà nomenat «Cavaller de VullEscriure»! La resta de títols, pels qui responguin a un mínim de 3 minicrides o més, seran:


         - 11 punts => «Drac ferotge»

         - 10 punts => «Rosa galant»
         - 9 punts => «Espasa ràpida»
         - 8 punts => «Escuder valent»
         - 7 punts => «Quixot lleial»
         - 6 punts => «Patge temerari»
         - 5 punts => «Mestre de frases»
         - 4 punts => «Artesà de lletres»
         - 3 punts => «Afilador de paraules»

Com cada any, després de Sant Jordi tots els participants rebreu un diploma amb el vostre títol per correu electrònic i publicarem el vostre nom a la web.


Però això no és tot!


A les 8 del vespre VullEscriure i «Me suenan tus letras» us esperarem al Jamming Lounge de Gràcia (carrer Vallfogona, 23 de Barcelona) per una última minicrida presencial! Sí, sí, ho heu llegit bé: «presencial». Des de les 8 del vespre i fins a 2/4 de 10 (aproximadament) us convidem a acompanyar-nos a una sessió d’escriptura ràpida en temps real, en viu i en directe. Porteu de casa un objecte «peculiar»! El farem servir per una de les propostes de la vetllada ;)


Teniu ganes d’escriure?


Teniu ganes de celebrar la diada de Sant Jordi amb nosaltres?


El dissabte 22 d’abril teniu una cita amb la 5a edició de «La Nit de les Lletres»!

VullEscriure - Especial abril 2017 - Sant Jordi - 5a edició de «La Nit de les Lletres»
VullEscriure-Nit_lletres_5a_edicio-Sant_Jordi_2017-Recompte_tweetrelats-Me_suenan_tus_letras

ACTUALITZACIÓ 30/04/2017 - Moltes gràcies a tots els qui el dissabte de la setmana passada vàreu participar a la 5a edició de «La Nit de les Lletres», tant en la seva versió online, des de les 8 del matí i fins a la mitjanit, com en la fi de festa presencial que vam organitzar al vespre a Barcelona.

En la versió online varen participar 29 escriptors amb un global de 217 textos. La minicrida que va tenir més èxit va ser la que vam publicar a la 1 del migdia, amb la imatge d'una pipa, amb un total de 21 textos i, al final de la jornada, 14 escriptors van rebre el títol honorífic de «Cavaller de VullEscriure» per haver respost a les 12 minicrides proposades. Albert Torras, CreaMundos, Cristina Company, Didad Fortuny, Laura Relats, LlVís SerVé 9alaN, M.Carme Marí, maria, Marina, Miqguel, Pseudònim Mercuri, Roser, Txisky, XusMas: moltes gràcies per la vostra valentia, cavallers!

A continuació trobareu un quadre resum amb el global de textos enviats durant tot el dia i 2 storify: un amb el recull de totes piulades enviades amb les etiquetes #nitlletres #tweetrelat i un segon amb la crònica de la primera trobada de VullEscriure i el recull dels textos escrits durant la fi de festa presencial.

Un agraïment molt especial a «Me Suenan Tus Letras» per la seva col·laboració en l'organització de la jornada, tant online com presencial, i al Jamming Lounge de Gràcia, a Barcelona, per acollir-nos al seu local durant la fi de festa presencial. Ens retrobem l'any que ve, escriptors!

 
Tornar al contingut | Tornar al menú principal