#Tweetrelat #EscriptorsVE - Vull Escriure

Anar al contingut

Menú Principal

#Tweetrelat #EscriptorsVE

ARXIU CRIDES ESPECIALS
 
VullEscriure - Marató escriptura #tweetrelat #EscriptorsVE

Marató d'escriptura
#tweetrelat #EscriptorsVE

9 de desembre del 2017

Per celebrar que s’acosta Nadal, i que els escriptors de VullEscriure fan coses
(i fins i tot publiquen llibres), el dissabte 9 de desembre us convidem
a participar a la marató d’escriptura #tweetrelat #EscriptorsVE
que celebrarem a twitter durant tot el dia!


1) Objectiu

Aquesta marató d'escriptura està organitzada per VullEscriure amb la col·laboració dels escriptors Salvador Riera, Farners Casas, Pocatraça, Miracle Sala, Robert Siscart, Cèlia Roca, Cristina Company, Núria Lorente, Quin Valiente, Jenni Rodà, Júlia Badal i Teresa Saborit. La marató té com objectiu que els participants escriguin històries que continguin les paraules obligatòries proposades pels organitzadors i les publiquin als seus comptes de twitter utilitzant les etiquetes #tweetrelat #EscriptorsVE.

2) Durada
El 9 de desembre del 2017, des de les 10 del matí fins a la mitjanit.

3) Funcionament
3.1 - A partir de les 10 del matí, a cada hora en punt es publicarà una minicrida per escriure al compte de twitter de VullEscriure (@VullEscriure). En total es publicaran 12 minicrides.

3.2 - Els escriptors que vulguin participar en la marató hauran d'escriure una petita història, que contingui la paraula obligatòria que es demani en cadascuna de les minicrides, i publicar-la al twitter utilitzant les etiquetes #tweetrelat #EscriptorsVE (el text més les dues etiquetes no podran superar els 280 caràcters). Els participants han de tenir un perfil públic perquè tothom pugui llegir els textos presentats.
3.3 - Un cop publicats els enunciats, els escriptors tindran temps per respondre'ls fins a la mitjanit: una vegada finalitzat el termini, ja no s'acceptaran més textos.

4) Participants
Podran participar totes les persones físiques que tinguin compte de twitter, amb un màxim d'1 tweet per a cadascuna de les convocatòries. Els escriptors hauran de presentar textos d’autoria pròpia, escrits en català i creats expressament per participar a la marató. Els escriptors es responsabilitzen que no hi ha drets de terceres persones sobre l'obra presentada i seran els únics responsables de qualsevol reclamació per autoria o plagi. Els participants eximeixen expressament l’organització de qualsevol responsabilitat derivada de qualsevol transgressió de la legislació vigent en què poguessin incórrer i accepten que l’organització pugui fer difusió dels textos rebuts amb les referències adients a la seva autoria. Els 12 escriptors de VullEscriure que col·laboren en l'organització de la marató podrant participar-hi enviant textos, però no podran optar a guanyar cap dels premis que sortejaran entre els participants.


5) Recompensa
Se sortejaran 3 lots de llibres entre tots els participants que responguin a un mínim de 3 minicrides, cadascun dels quals estarà format per una selecció d'alguns dels llibres escrits pels 12 escriptors de VullEscriure que col·laboren en l'organització d'aquesta marató d'escriptura:

- Salvador Riera amb «Un pont de versos» i «L'essència del nus»
- Farners Casas amb «Les flors dels ametllers i altres relats»
- Pocatraça amb «Mística»
- Miracle Sala amb «La força de les paraules»
- Robert Siscart amb «Relats absurds» (relat «L'exhibicionista»)
- Cèlia Roca amb «Relats absurds» (relat «Tres, dos, un»)
- Cristina Company amb «Tuitpoemes i altres tuiteries»
- Núria Lorente amb «Espill daurat»
- Quin Valiente amb «Un día cabrón lo tiene cualquiera»
- Jenni Rodà amb «Colada de lletres»
- Júlia Badal amb «Laberints de pell»
- Teresa Saborit amb «Els llops ja no viuen als boscos»

Cada participant que respongui a un mínim de 3 minicrides guanyarà una participació pel sorteig. Aquells participants que responguin a les 12 minicrides guanyaran dues participacions extres (un únic participant podrà acumular un màxim de 3 participacions pel sorteig). Cada participant podrà guanyar com a màxim 1 dels lots de llibres i el premi no podrà ser en cap cas objecte de canvi, alteració, compensació en metàl·lic o cessió a petició dels guanyadors, ni totalment ni parcial. Els 3 lots de llibres se sortejaran el dijous 14 de desembre a les 7 de la tarda en directe a través del compte de twitter de VullEscriure (@VullEscriure). S’informarà als guanyadors que han guanyat mitjançant una menció al twitter dels noms d'usuaris amb els que hagin participat a la marató d'escriptura, demanant-los que es posin en contacte amb els organitzadors per tal de concretar el lliurament del premi. Passat un mes des del sorteig, si els guanyadors no es posen en contacte, perdran la seva condició de guanyadors.

6) Protecció de dades de caràcter personal
La participació en el present concurs implica la recollida de les dades necessàries per gestionar aquesta participació. Aquestes dades seran utilitzades únicament amb la finalitat de gestionar la participació en el concurs i el posterior enviament dels premis als guanyadors. Els participants podran exercir els seus drets d'accés, modificació, oposició i rectificació remetent un correu electrònic a vullescriure@vullescriure.cat.

7) Cessió de drets
Els guanyadors accepten expressament, pel simple fet de participar, que el seu nom i la seva imatge puguin ser utilitzats per informar sobre el resultat d'aquest concurs. Tots els participants accepten que els textos presentats a concurs puguin ser utilitzats lliurement pels organitzadors en les seves pàgines web i xarxes socials, així com en altres publicacions, tant online com offline, mencionant-ne sempre l’autoria.

8) Limitació de responsabilitat
Els organitzadors es reserven el dret d'interrompre en qualsevol moment l'accés o continuïtat del concurs, ja sigui amb caràcter temporal o definitiu, per motius de seguretat, de reestructuració o interrupció dels serveis informàtics, o qualsevol altra causa que així ho aconselli, sense que d'això es derivin responsabilitats per als organitzadors ni dret a indemnitzacions.

9) Dipòsit de les bases
Les bases es poden consultar a: www.VullEscriure.cat/tweetrelat-escriptorsVE.html

10) Altres condicions
10.1 - La participació en la marató implica l’acceptació íntegra d’aquestes bases i dels drets i les obligacions que se’n deriven. El compliment de les bases està regit per la legislació espanyola. 10.2 - Davant possibles dubtes en la interpretació de les bases prevaldrà el criteri dels organitzadors. 10.3 - Qualsevol manifestació de no acceptació de les bases suposarà l'exclusió del participant. 10.4 - Els organitzadors es reserven el dret d'excloure els participants que, per la seva conducta, interfereixin en el bon funcionament del concurs. 10.5 - Twitter no patrocina ni administra de cap manera aquest concurs ni hi està associat.

VullEscriure-Marato_escriptura_tweetrelat_EscriptorsVE-Nadal_2017-Recompte_tweetrelats

Actualització 10/12/2017:


Moltes gràcies a tots els que ahir dissabte vàreu participar a la marató d'escriptura #tweetrelat #EscriptorsVE.

Des de les 10 del matí i fins a la mitjanit 39 escriptors vàreu escriure més de 250 #tweetrelat: ENHORABONA! Amb un reconeixement especial als 8 escriptors que vàreu respondre a les 12 minicrides de la marató: @Aliquatenus, @carme_tuit, @dsalsas, @evailesllunes, @respirofons, @Rosa_dAbril941, @tietavarenu i @XusMas, esperem que les paraules sempre us acompanyin!

Des d'aquí volem enviar un agraïment especial als escriptors que van decidir apuntar-se a la «idea de bombera» d'aquest Nadal i apadrinar una minicrida: sense vosaltres i els vostres llibres aquesta marató no hauria estat possible. Salvador Riera, Farners Casas, Pocatraça, Miracle Sala, Robert Siscart, Cèlia Roca, Cristina Company, Núria Lorente, Quin Valiente, Jenni Rodà, Júlia Badal i Teresa Saborit: moltes gràcies per ser-hi sempre ;)

El dijous 14 de desembre a les 7 de la tarda us esperem al twitter de @VullEscriure des d'on farem el sorteig dels 3 lots de llibres entre els escriptors que vàreu respondre a un mínim de 3 minicrides. Ens llegim, escriptors!

 
VullEscriure - Marató escriptura #tweetrelat #EscriptorsVE - Salvador Riera - Un pont de versos
VullEscriure - Marató escriptura #tweetrelat #EscriptorsVE - Farnes Casas - Les flors dels ametllers i altres contes
VullEscriure - Marató escriptura #tweetrelat #EscriptorsVE - Pocatraça - Mística
VullEscriure - Marató escriptura #tweetrelat #EscriptorsVE - Miracle Sala - La força de les paraules
VullEscriure - Marató escriptura #tweetrelat #EscriptorsVE - Robert Siscart - Cèlia Roca - Relats absurds
VullEscriure - Marató escriptura #tweetrelat #EscriptorsVE - Cristina Company - Tuitpoemes i altres tuiteries
VullEscriure - Marató escriptura #tweetrelat #EscriptorsVE - Núria Lorente - Espill daurat
VullEscriure - Marató escriptura #tweetrelat #EscriptorsVE - Quin Valiente - Un día cabrón lo tiene cualquiera
VullEscriure - Marató escriptura #tweetrelat #EscriptorsVE - Jenni Rodà - Colada de lletres
VullEscriure - Marató escriptura #tweetrelat #EscriptorsVE - Júlia Badal - Laberints de pell
 
 
VullEscriure - Marató escriptura #tweetrelat #EscriptorsVE - Teresa Saborit - Els llops ja no viuen als boscos
 
Tornar al contingut | Tornar al menú principal