VETHON - Writeathon - Marató d'escriptura - Vull Escriure

Anar al contingut

Menú Principal

VETHON - Writeathon - Marató d'escriptura

ARXIU CRIDES ESPECIALS > CAP D'ANY 2015 - MARATÓ ESCRIPTURA
 
 
VEthon - Writeathon - Marató d'escriptura
 

Comença la VEthon, la «write-a-thon» de VullEscriure: una marató d’escriptura per escriure totes les paraules que encara no has escrit aquest 2015!

BASES ENVIAR OBRA 1 ENVIAR OBRA 2 ENVIAR OBRA 3 ENVIAR OBRA 4 ENVIAR OBRA 5
 

Repte base: en CINC dies escriure CINC obres. Si escrius les cinc obres i les publiques a la web abans que s’acabi el termini, guanyaràs la medalla «Mà estesa».

Termini: del 27 al 31 de desembre del 2015, a les 12:31 del migdia.


Requisits per poder-hi participar: estar registrat a la web de VullEscriure… I tenir moltes ganes d’escriure!


Reptes addicionals: Escriure cinc obres et sembla poc? Vols guanyar medalles addicionals? Fes que les cinc obres que escriguis responguin a algun dels reptes següents:


Repte 1) Cinc gèneres literaris diferents. Tots els gèneres que se t’acudeixin seran més que benvinguts! #tweetrelat, teatre, microrelat (menys de 500 paraules), relats (500 paraules o més), poesia, cartes, cal·ligrames,… Si cada una de les obres que presentes està escrita en un gènere diferent, guanyaràs la medalla «Tot terreny».

Repte 2) Cinc dates de les festes de Cap d’Any. Nadal, sant Esteve, el dia de la loteria, Sants Innocents, cap d’any, Reis,… Si cada una de les obres que presentes passa en una data diferent d’aquestes festes, guanyaràs la medalla «Feliç 2016».


Repte 3) Cinc parts d’una mateixa història. Si les cinc obres formen part d’una mateixa història, si cadascuna es pot llegir com la continuació d’una altra, guanyaràs la medalla «Continuarà…».


Repte 4) Cinc llocs diferents de Barcelona. El passat 11 de desembre la UNESCO va proclamar Barcelona com a Ciutat de la Literatura dins de la seva xarxa de ciutats creatives. Si cada una de les obres que presentes passa en un lloc diferent de Barcelona, guanyaràs la medalla «Ciutat de la Literatura».Repte 5) Respondre a tots els reptes. Si les cinc obres que presentes estan escrites en cinc gèneres diferents, passen en cinc dates diferents de les festes de Cap d’Any, formen part de la mateixa història i tenen com a escenari cinc llocs diferents de Barcelona, guanyaràs la medalla «Escriptor voraç».


Recompensa: Durant el primer cap de setmana del 2016 rebràs per correu electrònic les medalles que hagis guanyat durant la VEthon. A més a més, el teu nom apareixerà publicat al blog de VullEscriure.


Tens ganes de participar… Però no saps què escriure? Segueix-nos al Twitter! Durant els dies de la VEthon segueix l’etiqueta #VEthon. Des del compte de @VullEscriure de tant en tant proposarem esprints d’escriptura: segueix-nos per saber quan serà el pròxim. La falta d’idees no serà excusa per no participar a la marató d’escriptura!Preparats per començar?


Tres, dos, un…
VullEscriure!

Tornar al contingut | Tornar al menú principal